Ρυθμίσεις προφίλ
Ενημερώστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τη φωτογραφία προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου.
Τελευταία ενημέρωση: September 2026
Το προφίλ σας
Το προφίλ σας βρίσκεται στις Ρυθμίσεις — πατήστε την κάρτα προφίλ («Το προφίλ μου»). Διατηρήστε το ενημερωμένο, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας για τις κρατήσεις σας.
Στοιχεία προφίλ
Πατήστε «Επεξεργασία προφίλ» για να ενημερώσετε:
- Όνομα: Το εμφανιζόμενο όνομά σας.
- Διεύθυνση email: Εκεί αποστέλλονται οι επιβεβαιώσεις και οι υπενθυμίσεις.
- Αριθμός τηλεφώνου: Ώστε η επιχείρηση να μπορεί να σας καλέσει για μια κράτηση.
- Ημερομηνία γέννησης: Ορίζεται μόνο μία φορά και πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών.
- Φύλο: Προαιρετικό.
- Κοινωνικά δίκτυα: Σύνδεσμοι που εμφανίζονται στο προφίλ σας.
Ενημέρωση των στοιχείων σας
- Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε την κάρτα προφίλ («Το προφίλ μου»).
- Πατήστε «Επεξεργασία προφίλ».
- Αλλάξτε τα πεδία που χρειάζεστε.
- Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.
Φωτογραφία προφίλ
Η φωτογραφία προφίλ σας εμφανίζεται στο προφίλ σας και στις κρατήσεις σας:
- Πατήστε τη φωτογραφία προφίλ και επιλέξτε «Προσθήκη εικόνας» ή «Αλλαγή εικόνας».
- Επιλέξτε αρχείο JPEG, PNG ή WebP.
- Στο «Τοποθετήστε τη φωτογραφία σας», σύρετε και χρησιμοποιήστε το «Ζουμ» για το καδράρισμα και μετά πατήστε «Χρήση φωτογραφίας».
- Χρησιμοποιήστε την «Αφαίρεση εικόνας» για επιστροφή στην προεπιλογή.
Φωτογραφία εξωφύλλου
Η φωτογραφία εξωφύλλου βρίσκεται πίσω από τη φωτογραφία προφίλ, στο επάνω μέρος του προφίλ σας:
- Πατήστε την περιοχή του εξωφύλλου και επιλέξτε «Προσθήκη εικόνας» ή «Αλλαγή εικόνας».
- Το προτεινόμενο μέγεθος εμφανίζεται ως «Ιδανικά {width}×{height}px».
- Τοποθετήστε και κάντε ζουμ στη φωτογραφία και μετά πατήστε «Χρήση φωτογραφίας».
- Η «Αφαίρεση εικόνας» τη διαγράφει.
Άλλες ρυθμίσεις
Κάτω από την κάρτα προφίλ θα βρείτε την ασφάλεια («Κωδικός πρόσβασης, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και συνδεδεμένες συσκευές»), τις ειδοποιήσεις («Ποιες ειδοποιήσεις λαμβάνετε και πού»), τις διευθύνσεις («Οι διευθύνσεις που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό σας») και, στο κάτω μέρος, την «Απενεργοποίηση ή διαγραφή λογαριασμού».